Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρία μας είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ΑΗΒ International για την Ελλάδα. Η λειτουργία της αφορά τον εξοπλισμό εκθεσιακών χώρων αυτοκινήτων, συνεργείων, και τμημάτων used cars, με προϊόντα υψηλής ποιότητας. Ο διαχρονικός σχεδιασμός και οι ανταγωνιστικές τιμές μας καθιστούν ηγέτη στο χώρο του car sales support.

Επίσης, η εταιρία μας είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των γερμανικών ζαντών αλουμινίου του ομίλου Alcar: AEZ, DOTZ, DEZENT και ENZO.

Κάθε σχέδιο του ομίλου που προτείνεται για ένα αυτοκίνητο, περνά από πιστοποίηση TUV για την τοποθέτηση με βάση τις ορθές διαστάσεις και offset.

Μοντέρνος σχεδιασμός, silver, high gloss και black χρώματα σε πεντάκτινα και πολυάκτινα σχέδια συνιστούν την καλύτερη πρόταση για την αναβάθμιση του αυτοκινήτου, καινούργιου ή μεταχειρισμένου.

Επιπλέον, η νέα πραγματικότητα στον χώρο του αυτοκινήτου, με τους αισθητήρες πίεσης και θερμοκρασίας (Tyre Pressure Monitoring System, TPMS), επιβάλλει σωστό, επαγγελματικό εξοπλισμό και κατάρτιση. Αυτό τον εξοπλισμό και την διαρκη ενημέρωση προσφέρει η Alcar, με πλήρη βάση δεδομένων για τα αυτοκίνητα της αγοράς και επαγγελματικά εργαλεία ανάγνωσης, ρύθμισης και προγραμματισμού αισθητήρων.